Κοπή Βασιλόπιτας στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Σε μια γεμάτη αίθουσα ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων έκοψε την βασιλόπιτά του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ ευλόγησε την πίτα και μετέφερε τις θερμές ευχές και το μήνυμα του Μακαριώτατου Πατριάρχη κ.κ. Θεόδωρου Β΄, καθώς και τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεώργιου.

Ο Πρόεδρος στον λόγο του αναφέρθηκε σε όλους όσους βοηθούν τον Σύνδεσμο, Διοικητικό Συμβούλιο, εθελοντές των Επιτροπών και τους χορηγούς καθώς και στα μέλη που στηρίζουν τον Σύνδεσμο και ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Φίλιππο Κοσσένα για την πολύχρονη προσφορά του προς τον Σύνδεσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Φ. Κοσσένας Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Στ. Ταμβάκης Επίτιμος Πρόεδρος Ε.Κ.Α., κ. Νικ. Πολίτης Επίτιμος Αντιπρόεδρος Ε.Κ.Κ.,  κα Άρτεμις Γεροντάκη-Ταμβάκη Γεν. Γραμ. Ε.Κ.Α., κα Βασιλική Πολίτη μέλος του Δ.Σ. Ε.Κ.Κ., οι Πρόεδροι κ.κ. Θ. Παναγόπουλος της Αδελφότητης των Οφφικιάλων του  Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής «Απόστολος Μάρκος» , Ρότζερ Γκάττ του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, Γ. Μαρκουλής του Συλλόγου Ισμαηλιωτών, Νικ. Κοκκινίδης του Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Σουέζ & Πορτ-Τεουφίκ, Στ. Χατζηχαραλάμπους του Συλλόγου Αποφοίτων Σαλβαγείου Εμπορικής & Επαγγελματικής Σχολής Αλεξανδρείας, Π. Κατέρης του Συνδέσμου Αποφοίτων Αβερωφείου Σχολής Αλεξανδρείας, Απ. Τζιτζάς του Αθλητικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και ο κ. Κ. Βάλβης Αρχηγός της Ομάδας Συντονισμού της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αποδήμων Αιγύπτου.