Τα νέα των Προσκόπων και των Οδηγών

ΠρόσκοποιΤο μήνα που πέρασε η δραστηριότητα των Προσκόπων και των Οδηγών της Αλεξάνδρειας ήταν πλούσια.

Οι Πρόσκοποι και οι Οδηγοί πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις που χαρακτηρίζονταν από έντονο δημιουργικό πνεύμα και ζωντάνια. Τα νέα στελέχη της Ομάδας (Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες) καθοδηγώντας τις Ενωμοτίες τους άρχισαν σιγά-σιγά να προσθέτουν “χρώμα” και “χαρακτήρα” με τη δημιουργία κατασκευών στους χώρους της Ομάδας με τα έργα τους.

ΠρόσκοποιΠαράλληλα οι Ανιχνευτές και οι Μεγάλοι Οδηγοί πραγματοποίησαν σειρά δράσεων, τις οποίες οργάνωσαν μόνοι τους, με την καθοδήγηση των βαθμοφόρων, με αποκορύφωμα την πετυχημένοι διοργάνωση του Halloween party που πραγματοποίησαν στους χώρους του Προσκοπείου, όπου είχαν καλέσει και άλλα προσκοπικά σώματα της πόλης.

Πέρα από τις δράσεις, κατά τις οποίες προσθέσαμε νέες γνώσεις στα εφόδια μας, είχαμε τη δυνατότητα να πραγματώσουμε και το κομμάτι της υπόσχεσης μας, και πιστοί πάντα προς το θεό και την πατρίδα, δώσαμε το παρών Πρόσκοποιστην τελετή της επετείου των Μαχών του Ελ Αλαμέιν, καθώς και στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού για την επέτειο της 28ης οκτωβρίου, αλλά και στο μνημόσυνο στο Ηρώο των Ικάρων που βρίσκεται στα Β’ Κοιμητήρια της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.