Πρώτη εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας” της 2ης σεζόν

ΓενικάΠρώτη εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας” της 2ης σεζόν, που προβλήθηκε στις 25-10-2016.
Καλεσμένος στο studio του Star ο κ. Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Fed HATTA). Αναφέρει τις δράσεις της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του τουρισμό κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Συνεντεύξεις μέσω Skype, με τον Bill Papastergiadis, Πρόεδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, για το Greek Film Festival και τα θέματα των Ομογενών στην Αυστραλία και με τον Yiannis Kaltsas, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Νέας Υόρκης, για την συνάντησή του προ ημερών με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπου του έθεσε το θέμα της ψήφου των Αποδήμων και άλλα αιτήματα της Ομογένειας. Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται πλέον κάθε Τρίτη, στις 22:00 μμ στο webtv.star.gr.

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας” ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων.Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης.

(gr.greekreporter.gr)